Instrucțiuni

PROMOȚII DE PIEȚE LTD

O NOTĂ SERIĂ PENTRU TOȚI COMERTII NOI / VIZITATORI
Covid-19 a fost o Pandemie foarte serioasă și ni s-au oferit îndrumări stricte cu privire la modul de operare a vânzărilor noastre de portbagaje. Fiecare dintre voi trebuie să respecte regulile, nu există excepții. Dacă nu doriți să respectați instrucțiunile, vă rugăm să nu vizitați vânzările noastre de cizme auto.

Următoarele linii directoare vor funcționa pe site-urile noastre atunci când vom redeschide vânzările de portbagaje de la 18 iunie 2020.

  1. Măștile de față trebuie purtate de toată lumea. Puteți achiziționa unul la intrare.
  2. Regula de 2 metri care trebuie respectată cât mai mult.
  3. Un site unic va fi funcțional pe site-ul de vânzare. Vă rugăm să urmați indicatoarele unice.
  4. Cumpărătorii nu au voie pe site-ul de vânzare până când nu sunt anunțați de către conducere sau de un mareșal. Veți forma o coadă ordonată urmând regula de 2 metri.
  5. Stațiile de canalizare vor fi ușor disponibile pe toată perioada vânzării.
  6. Când vizitați vânzările de cizme de mașini, vă rugăm să arătați respect față de mașini și angajații noștri de conducere și toaletă. Oricine nu arată respect (respectând ghidurile și semnele noastre) va fi rugat să plece.

Amintiți-vă că maresalii sunt aici pentru a vă ajuta!

TOATE COMERCIALII ȘI BOOTERII DE AUTO VĂ RUGĂM NOTĂ:
Vă rugăm să vă purtați instalația de igienizare pentru mâini și respectați cât mai mult regula de 2 metri.
În calitate de vânzător, comerciant sau booter auto, TREBUIE să curățați în jurul standului și mașinii dvs. după tranzacționare și să puneți toate gunoiul în saltul din partea de jos a câmpului. Dacă aveți nevoie de ajutor, cereți doar un mareșal. Monitorizarea video va fi în funcțiune pe site și oricine se va descoperi cu gunoiul va fi împiedicat de toate vânzările noastre de cizme de mașini, iar informațiile dvs. pot fi transmise altor organizatori de autoturisme.

NOTĂ: Promotii De Piete Limited își rezervă dreptul de a refuza accesul oricărei persoane la vânzările noastre de cizme auto.